DOBRODELNA AKCIJA DEŽELE ŠPORTA IN ZDRAVJA

Deli novičko

V okviru prvega virtualnega športnega festivala, Dežele športa in zdravja, se od 8. do 28. marca odvija tudi vseslovenska dobrodelna akcija, v kateri bodo sodelovali številni znani slovenski športniki in strokovnjaki. 

KAKO DOBRODELNA AKCIJA POTEKA?

V Deželi športa in zdravja je t.i. KOLOSEJ, ki je BREZPLAČNO dostopen za VSE. Dobrodelni akciji so se pridružili številni znani slovenski športniki in strokovnjaki, ki bodo v Koloseju med 8. in 28. marcem predstavljali svoje življenjske zgodbe, z vami delili nasvete in vas motivirali za zdrav in aktiven življenjski slog.

Preko dobrodelne akcije Dežele športa in zdravja se bodo zbirala sredstva v poseben “korona sklad”, ki ga je Zveza prijateljev mladine Slovenije odprla ob prvem valu epidemije koronavirusa. V zadnjem letu so tako s pomočjo donatorjev pomagali že velikemu številu družin, ki so se zaradi upada ali izgube dohodka čez noč znašle v stiski ali na eksistenčnem minimumu. 

Zato smo se odločili, da z vseslovensko dobrodelno akcijo Dežele športa in zdravja pomagamo krepiti »korona sklad«, iz katerega ZPMS družinam plačuje položnice in kupuje darilne bone za živilske trgovine. 

SKUPAJ LAHKO POMAGAMO na dva načina:

– Poslan SMS na 1919 s ključno besedo SMEH (1€) ali SMEH5 (5€)

– Nakazilo sredstev:

Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva 9

1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0000 3512 232

Sklic: SI00 07-245011

Koda: CHAR

Namen: POMOČ DRUŽINAM     

Svoje znanje, izkušnje in nasvete z vami iz prve roke delijo naslednji profesionalni športniki in strokovnjaki (seznam se še dopolnjuje):

Do vseh videov lahko dostopate TUKAJ.