FAQ:
Pogosta
vprašanja

FAQ:
Pogosta vprašanja

FAQ: Spodaj vam odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja o prvem virtualnem športem festivalu v Sloveniji, Deželi športa in zdravja. Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo tudi preko maila: [email protected]

Če kupim vstopnico, jo lahko delim s prijatelji?

Vstopnica, ki jo kupite, je zaradi unikatne kode, ki je izpisana na vstopnici, samo vaša. Z eno vstopnico lahko do vsebin tako dostopa ena oseba. Po povpraševanju so na voljo tudi skupinske vstopnice, za več informacij nam pišite na [email protected].

Kaj naredim v primeru, da izvedem nakup in na mail ne prejmem vstopnice?
Najprej vas prosimo, da dobro pregledate vse poštne predale:
  • promocijska sporočila,
  • “social” predal,
  • vsiljena pošta.
 
V kolikor maila v nobenem izmed navedenih predalov ni, nas o tem čimprej obvestite. V našem sistemu so zabeleženi vsi nakupi, zato ste lahko glede vašega popolnoma mirni, na mail vam bomo zgolj še enkrat poslali vašo vstopnico. Za hitrejši odgovor, nam na v mailu prosim navedite:
  • kdaj ste izvedli nakup,
  • kako ste plačali,
  • koliko vstopnic ste kupili.
Ali lahko vstopnico podarim kot darilo?
Vstopnica za Deželo športa in zdravja je seveda lahko tudi odlično darilo! Vi opravite nakup, nato pa vstopnico, ki jo na mail dobite v .pdf obliki, preprosto obdarovancu pošljete na mail ali pa jo natisnete in pošljete po pošti.
Ali je možno, da podjetje kupi vstopnice za Deželo športa in zdravja za zaposlene?
Vsekakor. Dežela športa in zdravja je 14-dnevni virtualni športno-zabavni festival, ki je odličen način, kako v časih, ko je druženje omejeno, ekipo kljub temu zdužiti v skupnem cilju – doseči višjo raven zdravega načina življenja. V Deželi športa in zdravja vam bo več top strokovnjakov (med njimi tudi Jan Kovačič, Nataša Gorenc, Tinkara Končar in drugi) na dnevni ravni postreglo z izvirnimi treningi, prehranskimi nasveti, slastnimi in preprostimi recepti in nasveti o mentalnem zdravju. Prepričani smo, da bodo vaši zaposleni navdušeni nad skupnim sodelovanjem v Deželi športa in zdravja!
Ali lahko dobim vračilo kupnine?
Seveda, v kolikor si premislite in se Dežele športa in zdravja ne boste udeležili, karto pa ste že kupili, vam bomo kupnino povrnili. Vračilo kupnine lahko zahtevate najkasneje 14 dni po opravljenem nakupu, seveda ob predpostavki, da koda, ki jo dobite na vstopnici, še ni bila koriščena.
Ali lahko dokupim arhiv za dostop do vsebin po končani Deželi športa in zdravja tudi kasneje?
Vsi uporabniki, ki imate vstopnico za Deželo športa in zdravja, lahko arhiv video vsebin in gradiv, dokupite. Arhiva ni možno dokupiti, če uporabnik nima vstopnice.
Kje bo potekala Dežela športa in zdravja?
Dežela športa in zdravja je prvi VIRTUALNI športno-zabavni festival v Sloveniji, ki bo v celoti potekal v virtualni obliki. Dostop do Dežele športa in zdravja bo možen preko mobilne aplikacije (Android in IOS – vpišite v iskalnik Dežela športa in zdravja in prenesite aplikacijo) ali preko namizne aplikacije na računalniku (obiščite stran www.dezelasporta.si, poiščite gumb za prenos programa Dežela športa in zdravja ter sledite navodilom za namestitev aplikacije), kjer bo prav tako na voljo uporabnikom Windows in macOS naprav.
Kaj potrebujem za prijavo na Deželo športa in zdravja?
Za prijavo v aplikacijo potrebujete vstopnico, na kateri je naključno generirana 6-mestna koda in uporabniško ime in geslo, ki si ga boste lahko določili sami ob prenosu aplikacije.
Ali se lahko festivala udeležim tudi, če nisem v najboljši športni kondiciji?
Seveda! Vitrualni športno-zabavni festival Dežela športa in zdravja je namenjen vsem, ki želite svojo fizično pripravljenost izboljšati in v svoje življenje vpeljati zdrave prehranske navade ali le-te še izboljšati. Do tega vam bodo pomagali priti naši trenerji (Nataša Gorenc, Jan Kovačič, Tinkara Končar in Rosalie Reya) ter prehranski strokovnjaki in strokovnjaki mentalnega zdravja. Cilj dogodka je aktivacija in spodbuda h gibanju, zdravi prehrani in na splošno zdravemu načinu življenja. Dežela športa in zdravja je primerna za začetnike, kot tudi napredne rekreativne športnike.
Na koliko napravah hkrati lahko dostopam do vsebin Dežele športa in zdravja?
Registrirate se lahko dveh napravah istočano (npr. na računalniku in telefonu), vendar bo ogled vsebin možen le na eni napravi naenkrat. Vstopnica namreč velja za enega uporabnika.
Ali lahko posnetke prenesem na osebni računalnik?
Posnetkov ne bo mogoče prenesti na računalnik, saj boste do vseh vsebin lahko dostopali znotraj Dežele športa in zdravja. Ta bo potekala med 17. in 30. januarjem, dostop do vsebin pa bo na voljo še celo leto po zaključku festivala.
Kako hitro povezavo potrebujem za nemoteno delovanje platforme Dežele športa in zdravja?
Za nemoteno delovanje in dostop do vsebin platforme Dežele športa in zdravja potrebujete običajno internetno povezavo.
Ali potrebujem posebno opremo za izvajanje treningov?
Ne, Dežela športa in zdravja je zasnovana na način, da lahko prav vsak uporabnik vse treninge naših trenerjev izvaja brez posebnih rekvizitov, oz. si le-te lahko pripravi sam (npr. doma izdelane uteži iz navadnih plastenk vode). Za vadbo sicer priporočamo, da imate oblečena športa oblačila, prav tako priporočamo, da vaje izvajate na vadbeni podlogi oz. blazini.
Lahko vstopnico za Deželo športa in zdravja kupim, po tem ko se je dogodek že pričel, npr. 17. 3. 2021?
Žal ne. Vstopnico je možno kupiti še najkasneje na dan dogodka, torej 17. 1. do 00:00, 18. 1. ob 00:01 vstopnice ne bo več mogoče kupiti.