Funkcionalna vadba level 1

Funkcionalna vadba
Level 1

z Natašo Gorenc

Spoznaj načine, kako izboljšati gibanje telesa in ga utrditi. Šele pričenjaš z vadbo ali treniraš že vrsto let? Ni važno — online treningi na postaji Funkcionalna vadba level 1 so primerni prav za vsakogar, prav tako pa jih lahko opraviš v udobju svojega doma in brez posebnih fitnes pripomočkov, saj lahko po fenomenalno izvirnem poučevanju Nataše Gorenc namesto teh uporabiš plastenke z vodo in brisačke ali kuhinjske krpe! Maš to!

TEŽAVNOST

60 %

OPREMA

Športna oblačila in obutev, podlaga ali brisača, plastenka vode, prostor, kjer imaš dovolj prostora za izvajanje vaj in nekateri pripomočki, ki jih lahko najdeš doma (kavč, stoli, knjige…)

ZA KOGA JE TA VADBA PRIMERNA

Za vsakogar
Nataša Gorenc

Vodja programa Funkcionalna vadba level 1

Nataša Gorenc

Nataša Gorenc

Osebna trenerka

Nataša Gorenc že več kot dvajset let predaja svoje znanje, izkušnje in ogromno mero motivacije posameznikom širom sveta. Sloveniji je ta profesionalna osebna trenerka in ustanoviteljica lastne znamke, Gym by Nataša, ukradla srca v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, vendar je bil to šele začetek — ponudba fantastičnih online programov z vadbami za moč, kardio in raztezanje ter grajenje podporne skupnosti na družbenih platformah dokazuje, da je za energično Natašo meja samo nebo.

Kaj te čaka v Deželi športa in zdravja 2?

Dežela športa in zdravja 2 ti ponuja dostop do šestih različnih POSTAJ, kjer lahko treniraš, kuhaš in si delaš zapiske ob različnih vsebinah s treningi, recepti in nasveti iz prve roke naših trenerjev in predavateljev. Znotraj Dežele boš tako lahko obiskal_a postaje:

Funkcionalna vadba
level 1

z Natašo Gorenc

Funkcionalna vadba
level 2

z Janom Kovačičem

Joga in sprostitveni kotiček

s Tinkaro Končar

Plesni kardio

z Rosalie Reya

Mentalno zdravje

s Špelo Kresnik

Prehranski kotiček

z Lano Krajnc

Kaj še čakaš?

Zagotovi si svoje mesto na
Deželi športa in zdravja 2!

Te zanima, kako izgleda Dežela športa in zdravja?

Vstopi vanjo kot gost in
odkrij vsebine prvega dne
dežela športa in zdravja

Prijava na
e-novice

Prijava na e-novice