Funkcionalna
vadba za ženske

s Patricio Pangrešič

S svojimi izkušnjami in idejami bo Patricia zagotovo navdušila vse uporabnice Dežele športa in zdravja, prepričani pa smo, da tudi moški del populacije ne bo ostal ravnodušen! Patricia bo na postaji Funkcionalna vadba za ženske vsak dan z vami delila novo vadbo, prilagojeno na raven, ki boste lahko izvajale tiste, ki se z vadbo šele spoznavate, kot tudi tiste, ki se že lahko pohvalite z leti tovrstnih treningov. Vse vadbe bo moč izvesti doma, brez posebnih fitnes pripomočkov.

EKSKLUZIVNO za Deželo športa in zdravja bo Patricia v goste povabila enega izmed preostalih trenerjev v Deželi športa in zdravja, prav tako pa bo pri enem izmed njih tudi sama gostovala. Kdo bo pri kom, pa zaenkrat ostaja skrivnost.

Patricija Pangeršič

Ambasadorka dežele športa in zdravja
in izvajalka funkcionalne vadbe za ženske

Patricio Pangeršič

Patricio Pangrešič

Licencirana osebna trenerka

Predvidevamo, da Patricio Pangeršič že večina dobro pozna – je izjemna osebna trenerka s pridobljeno APF licenco in vedno nasmejana ter pozitivna oseba. Skozi njene izjemne projekte, med katerimi najbolj izstopa FIT Akademija, je do danes pomagala že več kot 15.000 dekletom, da stopijo korak bližje svoji sanjski postavi in jo s časom tudi dosežejo.

Patricio smo k sodelovanju povabili kot uradno ambasadorko prvega virtualnega športno-zabavnega festivala v Sloveniji, Dežele športa in zdravja in ji zaupali vodstvo programa Funkcionalni trening za ženske.

Prijava na
e-novice

Ostali izvajalci

Tinkara Končar

Vodja Kotička za jogo
in sprostitev

Jernej Ogrin

Vodja programa Prehranski kotiček

Jan Kovačič

Vodja programa Funkcionalna vadba za moške

Manca Šepetavc

Vodja programa Kardio kotiček za ženske in moške