Izvajalci

Ambasadorka dežele športa in zdravja ter vodja
programa Funkcionalne vadbe za ženske

Patricia Pangrešič

Patricia Pangrešič

Licencirana osebna trenerka

Predvidevamo, da Patricio Pangeršič že večina dobro pozna – je izjemna osebna trenerka s pridobljeno APF licenco in vedno nasmejana ter pozitivna oseba. Skozi njene izjemne projekte, med katerimi najbolj izstopa FIT Akademija, je do danes pomagala že več kot 15.000 dekletom, da stopijo korak bližje svoji sanjski postavi in jo s časom tudi dosežejo.

Patricio smo k sodelovanju povabili kot uradno ambasadorko prvega virtualnega športno-zabavnega festivala v Sloveniji, Dežele športa in zdravja in ji zaupali vodstvo programa Funkcionalni trening za ženske.

Patricija Pangeršič

Vodja Kotička za jogo in sprostitev

Tinkara Končar

Tinkara Končar

Certificirana učiteljica joge

Tinkara Končar je učiteljica joge s 1000-urnim certifikatom vroče joge in 500-urnim certifikatom Yoga medicine. Njeno sedanje in nadaljnje izobraževanje poteka pod okriljem Sherie van den Wijngaard, tako kot je potekalo včasih, ena na ena. Je umirjena, sproščena in sočutna oseba, ki s svojo predanostjo postavlja nove standarde v izvedbi različnih joga praks.

Vodja programa Prehranski kotiček

Jernej Ogrin

Jernej Ogrin

Prehranski strokovnjak

Jernej Ogrin je mlad prehranski strokovnjak, ki je s svojimi preprostimi in izjemno kvalitetnimi video nasveti postal prava senzacija na TikTok-u! Ponaša se z že pridobljenim nazivom dipl. inž. živilstva in prehrane, prav tako pa ga boste že čez nekaj mesec naslavljali kot magistra prehrane. Jernej je eden izmed osrednjih aktivistov v projektu Spoznaj prehrano in strasten zagovornik zdravega ter racionalnega pristopa k prehranjevanju.

Vodja programa Kardio kotiček za ženske in moške

Manca Šepetavc

Manca Šepetavc

Osebna trenerka in nekdanja profesionalna atletinja

Kdor Manco pozna tudi osebno, lahko potrdi, da se njena energičnost in dobra volja dotakneta prav vsakega v njeni bližini. Manca ima pri svojih 25-ih za sabo že bogato kariero kot profesionalna atletinja, zagotovo pa jo vsi dobro poznate tudi kot Miss športa 2017. Prav zaradi njene energične narave in nenadomestljivih izkušenj kot profesionalna atletinja, vas bo v Deželi športa in zdravja spremljala kot vodja programa Kardio kotiček za ženske in moške.

Vodja programa Funkcionalna vadba za moške

Jan Kovačič

Jan Kovačič

Osebni trener

Jan Kovačič je s svojo pozitivno naravo celo Slovenijo osvojil v resničnostnem showu The Biggest Loser Slovenija, kjer je svoji ekipi varovancev pomagal do neverjetnih preobrazb, o katerih se govori še danes … Jan je predan osebni trener in ustanovitelj RESET WORKOUT programa ter RESET STUDIA, ki se ponaša z dihjemajočo fitnes opremo. Veselje do dela, motivacija in strast do aktivnega preživljanja prostega časa Janu teče po žilah in zato so njegovi treningi vedno sprejeti z izjemnim navdušenjem. Prepričani smo, da ga boste začutili tudi vi!

Prijava na
e-novice