Izvajalci

Nataša Gorenc

Nataša Gorenc

Nataša Gorenc

Osebna trenerka

Nataša Gorenc že več kot dvajset let predaja svoje znanje, izkušnje in ogromno mero motivacije posameznikom širom sveta. Sloveniji je ta profesionalna osebna trenerka in ustanoviteljica lastne znamke, Gym by Nataša, ukradla srca v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, vendar je bil to šele začetek — ponudba fantastičnih online programov z vadbami za moč, kardio in raztezanje ter grajenje podporne skupnosti na družbenih platformah dokazuje, da je za energično Natašo meja samo nebo.

Jan Kovačič

Jan Kovačič

Osebni trener

Jan Kovačič je s svojo pozitivno naravo celo Slovenijo osvojil v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je svoji ekipi varovancev pomagal do neverjetnih preobrazb, o katerih se govori še danes… Jan je predan osebni trener in ustanovitelj RESET WORKOUT programa ter RESET STUDIA, ki se ponaša z osupljivo fitnes opremo. Veselje do dela, motivacija in strast do aktivnega preživljanja prostega časa Janu teče po žilah in zato so njegovi treningi vedno sprejeti z navdušenjem. Prepričani smo, da ga boš začutil_a tudi ti!
Jan Kovačič
Tinkara Končar

Tinkara Končar

Tinkara Končar

Certificirana učiteljica joge

Tinkara Končar je učiteljica joge s 1000-urnim certifikatom vroče joge in 500-urnim certifikatom Yoga medicine. Njeno sedanje in nadaljnje izobraževanje poteka pod okriljem Sherie van den Wijngaard, tako kot je potekalo včasih, ena na ena. Je umirjena, sproščena in sočutna oseba, ki s svojo predanostjo postavlja nove standarde v izvedbi različnih joga praks.

Vodja postaje Plesni kardio

Rosalie Reya

Rosalie Reya

Profesionalna plesalka

Za večino ljudi ples (žal) ni del njihovega vsakdana, neizmerno kul Rosalie Reya pa predstavlja njeno življenje. Ob modnemu oblikovanju in čezoceanskih popotovanjih vedno najde čas za plesno meditacijo, zato lahko računaš na to, da boš po njenih plesnih treningih tudi ti nadvse sproščen_a, vendar istočasno poln_a energije!
Rosalie Reya
Lana Krajnc

Vodja postaje Prehranski kotiček

Lana Krajnc

Lana Krajnc

Prehranska svetovalka

Lana Krajnc že od malih nog čuti svoje poslanstvo podajanja nasvetov o zdravem načinu prehranjevanja, ki vpliva na celostno dobro počutje in tako fizično kot mentalno zdravje. S svojo e-knjigo receptov, kjer najdeš najbolj mamljive jedi, ob katerih se ti začnejo cediti sline, in poudarkom na sočasno gibanje je motivirala že mnoge, tokrat pa si na vrsti ti!

Vodja postaje Vodja postaje Mentalno zdravje

Špela Kresnik

Špela Kresnik

Psihologinja

Proaktivna in ambiciozna psihologinja in podjetnica, ki z iskreno komunikacijo in toplim načinom dela poudarja pomen osebnostne rasti in izkoriščanja svojega maksimalnega potenciala.
Špela Kresnik

Kaj še čakaš?

Zagotovi si svoje mesto na
Deželi športa in zdravja 2!

Prijava na
e-novice

Prijava na e-novice