Kardio kotiček za ženske in moške

z Manco Šepetavc

Poseben poudarek pri vadbenem programu Kardio kotiček namenjamo dejstvu, da je namenjen tako ženskemu, kot tudi moškemu delu občinstva. Pridobili boste vse osnove kondicijske priprave, kar je znanje, ki ga številni osebni trenerji opredeljujejo kot osnovo za kvalitetno fizično pripravljenost posameznika. Manca vam bo to znanje predala na preprost in zabaven način, pri čemer ne boste niti slutili, kako učinkovit trening pravzaprav izvajate. MUST-ATTEND za vse udeležence Dežele športa in zdravja.

EKSKLUZIVNO za Deželo športa in zdravja bo Manca v goste povabila enega izmed preostalih trenerjev v Deželi športa in zdravja, prav tako pa bo pri enem izmed njih tudi sama gostovala. Kdo bo pri kom, pa zaenkrat ostaja skrivnost.

Vodja programa Kardio kotiček za ženske in moške

Manca Šepetavc

Manca Šepetavc

Osebna trenerka in nekdanja profesionalna atletinja

Kdor Manco pozna tudi osebno, lahko potrdi, da se njena energičnost in dobra volja dotakneta prav vsakega v njeni bližini. Manca ima pri svojih 25-ih za sabo že bogato kariero kot profesionalna atletinja, zagotovo pa jo vsi dobro poznate tudi kot Miss športa 2017. Prav zaradi njene energične narave in nenadomestljivih izkušenj kot profesionalna atletinja, vas bo v Deželi športa in zdravja spremljala kot vodja programa Kardio kotiček za ženske in moške.

Prijava na
e-novice

Ostali izvajalci

Tinkara Končar

Vodja Kotička za jogo
in sprostitev

Jernej Ogrin

Vodja programa Prehranski kotiček

Patricia Pangeršič

Ambasadorka Dežele športa in zdravja ter vodja programa Funkcionalni trening za ženske

Jan Kovačič

Vodja programa Funkcionalna vadba za moške