Kako vstopim v Deželo športa in zdravja?

PRED UPORABO: na Google Play, App Store ali Huawei AppGallery si prenesite mobilno aplikacijo Dežela športa in zdravja ali do platforme dostopajte preko namiznega ali prenosnega računalnika.

Za Android uporabnike

PRENESI

Za IOS uporabnike

PRENESI

Za Huawei uporabnike

PRENESI

Prenos in uporaba platforme in aplikacije Dežela športa in zdravja

1. V Google Play, App Storu ali Huawei AppGallery vpišite Dežela športa in zdravja ter prenesite aplikacijo.

2. Ob prvem vstopu v aplikacijo se je potrebno registrirati, vnesti boste morali naslednje podatke:
E-naslov (vnesite vaš veljaven e-naslov)
Polno ime (vaše ime in priimek)
Geslo (poljubno geslo, ki si ga boste zapomnili)
Ponovi geslo (ponovno vpišite geslo, da preverimo če se ujemata)

3. Nato s klikom REGISTRACIJA potrdite zgoraj vpisane podatke in na mail boste prejeli potrditveno povezavo. Ko potrdite povezavo na mailu, ste postali registrirani uporabnik in povezava vas bo avtomatsko preusmerila v platformo oz. aplikacijo.

Prijava za že registrirane uporabnike

Vsi, ki ste že registrirani, se vam ob vstopu v platformo/aplikacijo prikaže vpisno okno v katerega vnesete elektronski naslov, s katerim ste se registrirali, in geslo, ki ste ga določili ob prvem vstopu v aplikacijo.

Pozabljeno geslo

V primeru, da ste pozabili svoje geslo, kliknite na spodnjo povezavo POZABLJENO GESLO. Odpre se vam zaslon, kamor vnesete svoje elektronski naslov, s katerim ste se registrirali, na mail pa boste takoj za tem prejeli povezavo za spremembo gesla.

Unovčenje vstopnice

Ključna komponenta vaše vstopnice je UNIKATNA KODA, ki je samo vaša in jo najdete na začetku vstopnice, ki smo vam jo posredovali na mail. Kodo vaše vstopnice lahko vnesete že ob prvi registraciji, lahko pa jo vnesete tudi naknadno. Kodo najdete na vstopnici, ki ste jo prejeli na mail ob nakupu vstopnice, če vstopnice niste prejeli na mail, nam pišite na [email protected].

Uporaba platforme

Ko ste registrirani in ste vnesli kodo vstopnice, se lahko začne vaše NEOMEJENO raziskovanje v virtualni Deželi športa in zdravja.

Nekaj ključnih funkcionalnosti

Navigacijski meni:
Omogoča hiter pregled nad funkcijami

Dostop do video vsebin

V Deželi športa in zdravja vas čaka 5 tematskih postaj z video vsebinami naših 5 strokovnjakov. S klikom na želeno postajo lahko neomejeno dostopate do že odklenjenih video vsebin. Vsak dan se vam odklene nov video razen na postaji KUHARSKEGA KOTIČKA, kjer je ves čas na voljo vseh pet video receptov generalnega pokrovitelja HOFER.

Moj profil

Tu lahko dostopate do vašega profila in urejate podatke.

Nagrade

V Deželi športa in zdravja lahko najdete različne nagrade. Raziskujte postaje in najdite nagrade naših sponzorjev.

V kolikor nimate možnosti dostopati preko prenosnega ali namiznega računalnika, vas prosimo da nam pišete na mail, poslali vam bomo povezavo z geslom preko ketere boste lahko dostopali do video vsebin treningov. 


PIŠITE NA: [email protected]

Hvala za potrpežljivost in razumevanje!

Nisi prejel vseh informacij?

Izpolni spodnji obrazec in odgovorili ti bomo v roku 24 ur.