Kako vstopim v Deželo
športa in zdravja?

Pred vstopom v platformo

VSTOP PREKO TELEFONA: na Google Play, App Store ali Huawei AppGallery si prenesi mobilno aplikacijo Dežele športa in zdravja ter sledi navodilom v aplikaciji.

VSTOP PREKO RAČUNALNIKA: do platforme dostopaj preko namiznega ali prenosnega računalnika preko spodnjega gumba ali v brskalnik vpiši www.app.rewolu.com in sledi navodilom na strani.

Pred vstopom v platformo

VSTOP PREKO TELEFONA: na Google Play, App Store ali Huawei AppGallery si prenesite mobilno aplikacijo Dežela športa in zdravja ter sledite navodilom v aplikaciji.
VSTOP PREKO RAČUNALNIKA: do platforme dostopajte preko namiznega ali prenosnega računalnika preko spodnjega gumba ali v brskalnik vpišite www.app.rewolu.com in sledite navodilom na strani.

Prenos in uporaba platforme in
aplikacije Dežela športa in zdravja

1. V Google Play, App Store ali Huawei AppGallery vpiši Dežela športa in zdravja ter prenesi aplikacijo, če se vpisuješ preko telefona.
2. Ob prvem vstopu v aplikacijo se je potrebno registrirati, vnesti boš moral_a naslednje podatke:
E-naslov (vnesi svoj veljaven e-naslov)
Polno ime (tvoje ime in priimek)
Geslo (poljubno geslo)
Ponovi geslo (ponovno vpiši geslo, da preverimo če se vpisano geslo ujema)
3. Nato s klikom REGISTRACIJA potrdi zgoraj vpisane podatke in na e-naslov boš prejel_a potrditveno povezavo. Ko potrdiš povezavo na e-naslovu, si postal_a registriran_a uporabnik_ca in povezava te bo avtomatsko preusmerila na platformo oz. aplikacijo.

Prijava za že registrirane uporabnike

Če si že registriran_a uporabnik_ca, se ti bo ob vstopu na platformo/aplikacijo prikazalo vpisno okno, v katerega vneseš elektronski naslov, s katerim si se registriral_a, in geslo, ki si ga določil_a ob prvem vstopu v aplikacijo.

Pozabljeno geslo

V primeru, da si pozabil_a svoje geslo, klikni na spodnjo povezavo POZABLJENO GESLO. Odpre se zaslon, kamor vneseš svoj elektronski naslov, s katerim si se registriral_a, na e-naslov pa boš takoj zatem prejel_a povezavo za spremembo gesla.

Unovčenje vstopnice

Ključna komponenta tvoje vstopnice je UNIKATNA KODA, ki je samo tvoja in jo najdeš na vrhu vstopnice, ki smo ti jo posredovali na e-naslov. Kodo svoje vstopnice lahko vneseš že ob prvi registraciji, lahko pa jo vneseš tudi naknadno. Če vstopnice niste prejeli na e-naslov, nam pišite na [email protected].

Uporaba platforme

Ko si registriran_a in si vnesel_a kodo vstopnice, se lahko začne tvoje NEOMEJENO raziskovanje virtualne Dežele športa in zdravja.

Nekaj ključnih funkcionalnosti

Navigacijski meni:
Omogoča hiter pregled nad funkcijami

Meni → omogoča dostop do menija, kjer najdeš NAGRADNE IGRE, MOJ PROFIL, SPLETNA TRGOVINA in POKROVITELJE, v meniju je tudi funkcija IZPIS-a, kjer se lahko izpišeš iz platforme/aplikacije
Postaja → pregled vseh petih postaj in kuhinje/trgovine 
Zemljevid → s klikom na to ikono se odpre 3D mapa, po kateri se lahko sprehajaš
Chat → dostop do klepetalnika

Dostop do video vsebin

V Deželi športa in zdravja te čaka 5 tematskih postaj z video vsebinami naših strokovnjakov. S klikom na želeno postajo lahko neomejeno dostopaš do že odklenjenih video vsebin. Vsak dan se odklene nov video.

Moj profil

Tu lahko dostopaš do svojega profila in urejaš podatke.

Nagrade

V Deželi športa in zdravja lahko najdeš različne nagrade. Raziskuj postaje in najdi nagrade naših sponzorjev.

Nisi prejel vseh informacij?

Izpolni spodnji obrazec in odgovorili ti bomo v roku 24 ur.