Prehranski kotiček

Prehranski kotiček

z Lano Krajnc

V poplavi informacij o različnih dietah, vrstah prehrane in učinkih le-teh se včasih težko znajdemo. Zato je tu Lana, ki ti bo predstavila najrazličnejše aspekte (in seveda okusne recepte!) prehranskih navad in praks, povezanih s prehranjevanjem, ter odgovorila na vsa možna vprašanja — kaj je prekinitveni post, kako postati ozaveščen potrošnik, kakšna je prehrana rekreativnega športnika,…? Pripravi kuli in zvezek, da si boš zapisal_a nasvete, ter vilico in nož za dober obrok!

ZA KOGA SO TA PREDAVANJA PRIMERNA

Za vsakogar
Lana Krajnc

Vodja postaje Prehranski kotiček

Lana Krajnc

Lana Krajnc

Prehranska svetovalka

Lana Krajnc že od malih nog čuti svoje poslanstvo podajanja nasvetov o zdravem načinu prehranjevanja, ki vpliva na celostno dobro počutje in tako fizično kot mentalno zdravje. S svojo e-knjigo receptov, kjer najdeš najbolj mamljive jedi, ob katerih se ti začnejo cediti sline, in poudarkom na sočasno gibanje je motivirala že mnoge, tokrat pa si na vrsti ti!

Kaj te čaka v Deželi športa in zdravja 2?

Dežela športa in zdravja 2 ti ponuja dostop do šestih različnih POSTAJ, kjer lahko treniraš, kuhaš in si delaš zapiske ob različnih vsebinah s treningi, recepti in nasveti iz prve roke naših trenerjev in predavateljev. Znotraj Dežele boš tako lahko obiskal_a postaje:

Funkcionalna vadba
level 1

z Natašo Gorenc

Funkcionalna vadba
level 2

z Janom Kovačičem

Joga in sprostitveni kotiček

s Tinkaro Končar

Plesni kardio

z Rosalie Reya

Mentalno zdravje

s Špelo Kresnik

Prehranski kotiček

z Lano Krajnc

Kaj še čakaš?

Zagotovi si svoje mesto na
Deželi športa in zdravja 2!

Te zanima, kako izgleda Dežela športa in zdravja?

Vstopi vanjo kot gost in
odkrij vsebine prvega dne
dežela športa in zdravja

Prijava na
e-novice

Prijava na e-novice