ALL-IN-ONE: Early bird akcija

V prodaji od 30.11.2021 do 5.12.2021
  • Vstopnica za 1 osebo
  • 1 vstopnica = 6 glavnih izvajalcev
  • 48x treningi
  • 3x kuhanje z nutricionistom
  • 5x kuhanje s trenerji
  • Izobraževalni videi o prehrani
  • Predavanja na temo mentalnega zdravja
  • 10 live streamov (Q&A z izvajalci in klepet ob kavi)
  • Arhiv 1 leto: NEOMEJEN DOSTOP DO VSEBIN

39,00 €

22,00 €

Samo še

dni
ur
minut
sekund

do konca Early bird akcije!

Zagotovi si svojo vstopnico

Spoznaj Deželo športa in zdravja iz perspektive Jana Kovačiča, našega trenerja na postaji Funkcionalna vadba level 2

Svojo vstopnico pa si lahko zagotoviš že zdaj po posebni akcijski ponudbi!

FAQ:Pogosta
vprašanja

FAQ: Spodaj ti odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja o prvem virtualnem festivalu športa in zdravja v Sloveniji, Deželi športa in zdravja 2. Za vsa dodatna vprašanja smo ti vedno na voljo tudi preko maila: [email protected]

Ali bom zmogel_a izvajati treninge?

Če si začetnik_ca, bodo zate primerni treningi na postaji Funkcionalna vadba level 1, Plesni kardio ter Joga in sprostitveni kotiček, ker so vadbe primerne prav za vsakogar. Treningi na postaji Funkcionalna vadba level 2 so primerni za posameznike_ce, ki že poznajo svoje telo in kako funkcionira med športanjem, vendar želijo izkoristiti svoj maksimalni potencial.

Zakaj bi bil ta dogodek primeren zame?

Če potrebuješ motivacijo za uvedbo dobrih navad v svoj vsakdan; če iščeš nasvete na področju športa, mentalnega zdravja in prehrane; če iščeš nove načine treninga; če želiš redefinirati svoj odnos do zdravja; če hočeš doseči najboljšo verzijo same_ga sebe — potem je Dežela športa in zdravja 2 primerna zate, saj boš tekom dvotedenskega festivala prejel_a vse to in še več. 

Kako bom prišel_a do vidnih rezultatov?
Do vidnih rezultatov boš prišel_a z implementacijo navad in nasvetov strokovnjakov, ki jih boš spoznal_a na Deželi športa in zdravja 2, v svoj vsakdan: redna in pravilna skrb tako za fizično kot mentalno zdravje bo spremenila tvoje življenje, vendar ne obupaj, če ne bo vidnih rezultatov že po prvem tednu. Počasi se daleč pride.
Zakaj bi ta dogodek deloval, če drugi niso?

Tudi nam je manjkala motivacija za športanje. Tudi mi nismo vedeli, kje najti različne vrste vadb, napotke in odgovore na številna vprašanja, ki so se nam porajala glede skrbi za zdravje. Tudi mi smo potrebovali podporo na poti do celostnega dobrega počutja. Zato smo ustvarili Deželo športa in zdravja, prvi virtualni festival, ki temelji na zbirki znanja na enem mestu, inkluzivnosti in spodbudi k celostni skrbi za zdravje. Od ljudi za ljudi. 

Kaj, če bom med dogodkom zaseden ali odsoten?

Ne skrbi, saj boš do vsebin na platformi Dežele športe in zdravja lahko dostopal_a še eno leto in to brez kakršnegakoli dodatnega nakupa dostopa do arhiva!

Kaj, če mi dogodek ne bo všeč?

V življenju je potrebno nenehno delo na samem_i sebi in naš projekt ni prav nič drugačen. Vedno smo odprti za nove predloge, zato nam lahko po koncu festivala sporočiš svoje mnenje, izkušnjo ali konstruktivno kritiko. Če nam bo tvoj predlog pomagal izboljšati Deželo športa in zdravja, boš prejel_a popust pri nakupu vstopnice za naslednjo izvedbo!

Ali je program res vreden te cene?

48 treningov z najboljšimi slovenskimi športnimi trenerji: Janom Kovačičem, Natašo Gorenc, Tinkaro Končar in Rosalie Reya. 12 videov na temo prehrane z uveljavljeno prehransko svetovalko Lano Krajnc. 12 video vsebin na temo mentalnega zdravja s priznanimi psihologi, terapevti in predavatelji, med drugim Špelo Kresnik in Tjašo Ravnikar. Kaj ti misliš, je vredno? Popolnoma retorično vprašanje, kajne?

Ne vem, če imam dovolj motivacije.

Zato smo tukaj mi. Naši športni trenerji, psihologi, terapevti in prehranski svetovalci te bodo preko live Q&A videov in chat funkcije znotraj platforme nenehno spodbujali, prav tako pa boš lahko preko taiste chat funkcije komuniciral_a z drugimi člani in članicami Dežele športa in zdravja, izmenjeval_a izkušnje in prejel_a motivacijo za pričetek uvedbe zdravih navad v svoje življenje.

Za podjetja in ekipe

Številne raziskave so pokazale, da športanje ob in celo med službo izboljšuje imunski sistem in zdravje srca, poveča produktivnost, zmanjšuje vplive stresa, zvišuje nivo energije in omogoča grajenje zdravih osebnih in poklicnih odnosov tudi zunaj formalnega službenega okolja. Omogočite zdrav način življenja tudi svoji ekipi!
Podjetje