(ZA)MISLI USTVARJALCEV – OD IDEJE DO IZVEDBE

Deli novičko

Le še en dan nas loči od začetka prvega virtualnega festivala v Sloveniji – Dežele športa in zdravja. Zdi se nam prav, da strnemo misli in z vami delimo del popotovanja od ideje do izvedbe. S tem ne želimo le predstaviti ozadja našega delovanja, temveč vliti upanje in predati motivacijo vsem mladim, ki ste na začetku svoje karierne poti in v vas, prav tako kot v nas, teče “digitalna kri”. 

Že od nekdaj smo se ustanovni partnerji podjetja Epicoro, ki smo se vam predstavili v tem članku, navduševali nad vsem, kar je bilo novega, naprednega, digitalnega. Prva večja prelomnica, ki je močno zaznamovala tudi vse kasnejše projekte, je mobilna igra 100 balls, ki jo danes po celem svetu igra že več kot 50M uporabnikov. Od takrat dalje smo pričeli z ekipo razvijati več področij delovanja – razvoj mobilnih iger, izdelava spletnih strani, trgovin in aplikacij ter razvoj unikatnih digitalnih rešitev, med katerimi se je porodila tudi ideja za Deželo športa in zdravja.

Dezela sporta in zdravja

V časih, ko smo zaradi okoliščin primorani svoje življenje močno omejiti, nam dokazano lahko depresivne misli, neprespane noči in anksioznost pomaga prebroditi zdrav in aktiven življenjski slog. Pojem, ki je sicer tako širok, da mnogi ne vedo, kaj pravzaprav obsega in kako to stanje doseči.

Prav zato smo idejo o prvem virtualnem športnem festivalu v Sloveniji razvijali z veliko raziskovanja, informiranja in testiranja. 

Kako lahko kljub omejitvam ljudem zagotovimo celostno obravnavo za zdrav življenjski slog?  – Osnovno vprašanje, na katerega iskali odgovore … in jih na koncu našli v 5 različnih tematskih postajah, ki omogočajo celosten pristop do:

  • aktivacije telesa, ki se manifestira na postajah Funkcionalna vadba za ženske, Funkcionalna vadba za moške in Kardio kotiček za ženske in moške
  • mentalne in fizične priprave, ki se manifestira skozi Tinkaro Končar in njen unikaten pristop k jogi,
  • ozaveščanja o zdravemu in preprostemu pristopu do prehrane, ki se manifestira skozi prehranski kotiček nutricionista Jerneja Ogrina. 

Veseli smo, da so naša prizadevanja opazila tudi podjetja, ki so nas podprla pri našem ustvarjanju. Eno izmed teh je tudi podjetje HOFER in ponosni smo, da vsi recepti v Deželi športa in zdravja vsebujejo sestavine HOFERjevih ekskluzivnih blagovnih znamk – Natur aktiv, Okus podeželja, Milfina in Okus tradicije. Najboljša kakovost po najboljši ceni.